Erkan Petekkaya: Rusya'da beynimi yaktılar

Erkan Petekkaya: Rusya'da beynimi yaktılar

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, alkol sorunundan dolayı Rusya'da 'beynini yaktıklarını' söyledi.

Uzun dönem alkol sorunları yaşadığını söyleyen Akkaya, tedavi olmak için Hindistan'a da gittiğini söyledi. Daha sonra Rusya'da tedavi olduğunu aktaran ünlü oyuncu, "Rusya’daki o iğneyle beynimi yaktılar" ifadelerini kullandı.

Petekkaya ,"Rusya’ya gittim. Beynimi yaktılar! Bir doktor bana bir iğne yaptı. 'Bu iğneden sonra 24 saat uyuyacaksın ve bir daha hiç içmek istemeyeceksin.' dedi. 'Bunun için geldim, yap' dedim. Gerçekten iğneden sonra 24 saat uyudum ve uyandıktan sonra hiç içki istemedim. 6 ay sürdü." itirafında bulundu.

"İÇİMDEN ŞEYTAN ÇIKIYOR"

Bu olaydan sonrası için ise ünlü oyuncu "Bahamalar'a tatile gittim. Okyanusun kenarında su içiyordum. Eskiden galonla içerdim, şimdi 3 duble içsem hiçbir şey hatırlamıyorum. İçimden şeytan çıkıyor. Hiç söylemediğim şeyler çıkıyor ağzımdan. Rusya’daki o iğneyle beynimi yaktılar" yorumunda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN