Erşan Kuneri'yi 'Gibi' ile kıyaslamıştı! Ünlü isimler Zafer Algöz'ün o sözlerini topa tuttu

Erşan Kuneri'yi 'Gibi' ile kıyaslamıştı! Ünlü isimler  Zafer Algöz'ün o sözlerini topa tuttu

'Erşan Kuneri'nin başrol oyuncusu Zafer Algöz'ün, dizide 'Gibi esintilerinin' olduğunu söyleyen bir Twitter kullanıcısına verdiği cevap, sosyal medyada olay oldu. Gibi'nin İlkkan'ı Kıvanç Kılınç, Algöz'e isim vermeden göndermede bulundu. Algöz'ün "Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için, 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" eleştirisine Şahan Gökbakar, Aleyna Tilki gibi ünlü isimlerden de tepki yağdı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği, 13 Mayıs'ta Netflix'te izleyiciyle buluşan 'Erşan Kuneri dizisi' tartışmalara neden oldu. Dizinin başrollerinde Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

'İÇİNDE BİR TIK GİBİ ESİNTİSİ HİSSETTİM GİBİ'

Diziyle ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan bir kullanıcı, "Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi" yorumunda bulunmuştu.

"2 FIRIN EKMEK, 4 FIRIN DA İZMİR BOYOZU YEMESİ GEREK"

Dizinin başrol oyuncusu Zafer Algöz bu dikkat çeken yoruma cevap vererek, "Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için, 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" demişti. Alagöz, bu yorumunun ‘yapıcı’ olmadığını düşünen bir başka takipçisine ise, “Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim. Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki” yanıtını vermişti.

İSİM KULLANMADAN YANIT VERDİ

Algöz'ün sosyal medya kullanıcısıyla arasındaki dialog kısa sürede gündem olurken, Gibi'nin İlkkan'ı oyuncu Kıvanç Kılınç'tan çok konuşulacak bir yanıt geldi.

Sosyal medya hesabından isim vermeden paylaşımda bulunan İlkkan Kılınç, “Yetişkinliğin ve tekâmülün, biyolojik değil zihinsel ve kültürel süreçlerin sonucu olduğu zahmetsizce gözlemlenebiliyor” ifadelerine yer verdi.

''SAÇINIZ SAKALINIZ AĞARDI, BIKMADINIZ AYNI KISIR POLEMİKLERDEN''

Algöz ve Kılınç arasındaki 'Gibi' tartışmasına ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan tepki geldi. İsim vermeden Twitter hesabından paylaşımda bulunan Gökbakar, "Yaaa saçınız sakalınız ağardı, bıkmadınız aynı kısır polemiklerden…" dedi. Paylaşımda Gökbakar'ın Algöz'ü kastettiği düşünüldü.

“GİBİ’NİN HAKKINI YEMEYELİM”

Algöz'ün o sözlerini alıntılayan Aleyna Tilki de “Zafer abime sonsuz saygı hürmet. Onların devasa emekleri var ama Feyyaz Yiğit’in çok easy (kolay) bir kafayla çektiği diziyle, hepimizi çok güldürmesinin de hakkını yemeyelim. Ki mizah, prodüksiyon arttıkça artan bir şey değil” ifadelerini kullandı.

“SİZ DİYETE BAŞLASANIZ SANKİ DAHA İYİ OLACAK”

Algöz'ün "Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için, 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" sözlerini bir diğer alıntılayan kişi ise iş insanı Hacı Sabancı oldu. Sabancı, “Siz diyete başlasanız sanki daha iyi olacak” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN