İstanbul'da bir alışveriş merkezinde bayram alışverişi yaparken görüntülenen Ferhat Göçer, Kurban Bayramı'nda Antalya ve Kıbrıs'ta konser programları olduğunu belirterek, "Aile büyüklerimizi ihmal etmeyelim" çağrısında bulundu. Ev yaşantısına dair esprili açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı, yaşam alanlarının adeta bir hayvan barınağına dönüştüğünü ifade ederek, "Bazen evde ikinci sınıf insan muamelesi görüyorum" sözleriyle sitem etti.

EVDE 30 KEDİ VE BİR KEÇİ YAŞIYOR
Ferhat Göçer’in evlerinde 30 kedi ve bir adet yavru keçi bulunduğunu belirtmesinin ardından, uzun süredir birlikte olduğu Ömür Gedik'ten dikkat çeken bir paylaşım geldi. Hayvan hakları aktivistliğiyle de tanınan Gedik, evlerinde besledikleri yavru keçiyi biberonla doyurduğu anların görüntüsünü sosyal medya hesabından yayımladı.
Ömür Gedik, kısa sürede yoğun ilgi gören video paylaşımına takipçileri için "sesli izleyin" notunu ekledi. Çiftin çok sayıda hayvanla birlikte sürdürdüğü ev yaşantısına ait görüntüler, dijital platformlarda geniş bir etkileşim oranına ulaştı.
