Filmini yayınlamayan Kozan Belediye Başkanı'na, Farah Zeynep Abdullah'tan yanıt

Filmini yayınlamayan Kozan Belediye Başkanı'na, Farah Zeynep Abdullah'tan yanıt

Şarkıcı Bergen'in hayatını anlatan ve başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Bergen filmi, sanatçının katili Halis Serbest'in yaşadığı Adana'nın Kozan ilçesinde gösterime girmeyecek. Konuyla ilgili konuşan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Araştırdım film şiddet içeriyor, bu nedenle ilçede hiç yayınlanmayacak" dedi. Özgan'ın bu açıklamaları üzerine, Farah Zeynep Abdullah, Özgan'a 'IQ testi' gönderdi.

Kozan’da yaşayan Halis Serbest tarafından öldürülen sanatçı Bergen'in hayatını anlatan ve uzun süredir merakla beklenen 'Bergen' filmi, 4 Mart’ta izleyiciyle buluştu. Filmde, Bergen'i ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah canlandırırken, Erdal Beşikçioğlu ise Bergen'in katili Halis Serbest karakterini oynuyor.

Film, yayınlandığı ilk andan itibaren gündem olurken; Halis Serbest’in yaşadığı Kozan ilçesinde de vizyona girdiği, ancak sonradan kaldırıldığı iddia edildi. Söz konusu iddia, Belediye Başkanı Kazım Özgan tarafından yalanlandı.

'FİLM ŞİDDET İÇERİYOR, O YÜZDEN YAYINLANMAYACAK'

Filmin ilçede henüz vizyona girmediğini ancak sinema yöneticilerinin yayınlanması için rezervasyon yaptırmış olabileceğini söyleyen Kazım Özgan, Bergen filminin şiddet içerdiğini bu nedenle yayınlanmasına izin vermeyeceğini söyledi.

Özgan, "Vizyona hiç girmeyen film nasıl yayından kaldırılır? Araştırdım film şiddet içeriyor, bu nedenle ilçede hiç yayınlanmayacak" dedi.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH'TAN YANIT

Özgan’ın açıklamaları sosyal medyada tepkiyle karşılanırken söz konusu ifadelere, filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'tan esprili bir yanıt geldi.

Twitter hesabından Özgan’ın açıklamalarını alıntılayan Abdullah, Özgan’a 'IQ testi' gönderdi. Ünlü oyuncu, paylaşımına Özgan'ı da etiketledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN