Hadise, "Domates Kraliçesi" seçildi

Hadise, "Domates Kraliçesi" seçildi

Şarkıcı Hadise, Antalya Kumluca'da düzenlenen 23. Tarım ve Seracılık Festivali'nde verdiği konserde yılın "Domates Kraliçesi" seçildi.

Ramazan bayramından önce iş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenen şarkıcı Hadise, geçtiğimiz gün Antalya'nın Kumluca ilçesinde konser verdi.

23. Tarım ve Seracılık Festivali çerçevesinde düzenlenen halk konserinde sahne alan Hadise, yılın "Domates Kraliçesi" seçildi.

kumluca-domates-guzeli-hadise-29107-b

Konserde konuşma yapan sanatçı Hadise, "Gelecek siz gençlerin elinde. Sizler ne istiyorsanız hayatınızda o gerçek olsun. İyi ki bu akşam buradayım" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN