Hadise ve Mehmet Dinçerler’in düğünü erken yapma nedeni belli oldu

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in düğünü erken yapma nedeni belli oldu

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in düğünü erken yapma nedeni belli oldu. Yeni evli çift, önümüzdeki ay yapmayı planladıkları düğünü iki bayram arasına geldiği için erkene aldıkları öğrenildi.

Şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler 15 Mart'ta nişanlanmasının ardından, geçtiğimiz cumartesi akşamı Çırağan Sarayı'nda sessiz sedasız aile arasında yapılan sade bir törenle evlendi.

Çırağan Sarayı'nda birbirlerine 'evet' diyen çift, sosyal medyada fotoğraf paylaşılmaması için davetlilerden ricada bulundu.

Hadise ile Mehmet Dinçerler’in önümüzdeki ay yapmayı planladıkları düğünü erkenden sessiz sedasız yapmalarının nedeni ortaya çıktı.

Mynet'in haberine göre ​​​​​​Hadise ve Dinçerler, iki bayram arası uğursuzluk olduğuna inandıkları için düğünü erken tarihe aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN