Hadise ve Mehmet Dinçerler'in yeni evinin kirası dudak uçuklattı

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in yeni evinin kirası dudak uçuklattı

Çırağan Sarayı'nda evlenen Mehmet Dinçerler ve Hadise'nin yeni evlerinin kirası dudak uçuklattı. Riva Konakları’ndan villa kiralayan çiftin kirasının 50 bin TL olduğu öğrenildi.

Ramazan bayramından önce Çırağan Sarayı'nda evlenen Mehmet Dinçerler ve Hadise, geçtiğimiz günlerde boşanan İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol'un evini kiraladı. Hadise ve Dinçerler, yeni evlerinin kirası dudak uçuklattı.

Takıntılı hayranı yüzünden İstinye'deki evini boşaltıp Göktürk'e taşınan Hadise, tercihini yine gözlerden uzak olacakları bir yerden yana kullandı.

Hadise ile Mehmet Dinçerler, Riva Konakları’ndan villa kiraladı. Takvim'in haberine göre; ünlü çift evinin aylık kirası 50 bin TL.

0x0-1652295379787-2.jpeg

YEDİ TANE ODASI VAR

Riva'daki bir villayı aylık 50 bin TL'ye kiralayan Hadise ve Mehmet Dinçerler, yedi odası bulunan yeni evlerinde şimdilik sadece hafta sonları kalacakları öğrenildi. Hadise, eğer burada yaşamaya alışırsa ikilinin burada değeri yaklaşık 15 milyon TL olan evlerden de satın almayı planladığı söyleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN