Hakan Ural'dan dikkat çeken çıkış... Bu sefer Z kuşağını hedef aldı!

Sık sık yaptığı açıklamalarla polemiklere neden olan Hakan Ural, Kanal D ekranlarında "Z kuşağı eski siyasetçileri ne kadar tanıyor?" adlı sokak röportajı ile ilgili eleştirilerde bulundu. Ural'ın Z kuşağı ile ilgili yaptığı çıkış tepkilere neden oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan "Neler Oluyor Hayatta" programında sunuculuk yapan Hakan Ural, Z kuşağını kızdıracak açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı desteklediği açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Ural, "Z kuşağı oy kullanmamalı" dedi.

İDEOLOJİK DÜŞÜNCEN, FİKRİN YOK AMA OY ATIYORSUN

"Z kuşağı eski siyasetçileri ne kadar tanıyor?" adlı sokak röportajıyla ilgili eleştirilerde bulunan Ural, şu ifadeleri kullandı:

Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin kendisiyle ilgili yakın geçmişini bilmiyorsun, geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, ideolojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence

SAĞLIK ÇALIŞANLARINI DA HEDEF ALMIŞTI

Ural, geçen sene eylem yapan sağlık çalışanlarını hastalara bakmadıklarını söyleyerek hedef almıştı.

Sunucu Nur Tuğba'nın çocuğu üzerinden örnek veren Ural, "Arden'i aldın götürdün. Senin ne yapacağını söyleyeyim mi? Gözünü çıkarırsın. Doktor duvara yaslanmış. 'Oğlum ölüyor' diyorsun, 'Ben eylemdeyim' diyor" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN