Halil Sezai ifade verdi

Halil Sezai Paracıkoğlu'nun hakkında komşusuyla arasında çıkan tartışmadan dolayı soruşturma başlatılmıştı. Paracıkoğlu, "tehdit" ve "hakaret" suçlarından "şüpheli" sıfatıyla ifade verdi.

Şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, komşusuna yönelik ifadeleri nedeniyle "tehdit" ve "hakaret" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında "şüpheli" sıfatıyla ifade verdi. Anadolu Adalet Sarayı'na avukatı ile gelen Paracıkoğlu, soruşturmayı yürüten Basın Suçları Soruşturma Bürosu'na gitti.

Paracıkoğlu'nun sahneye çıktığı bir mekanda daha önce tartıştığı komşusu Hüseyin Meriç'e yönelik tehdit ve hakaret suçlarını işlediği iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında "şüpheli" sıfatıyla ifadesi alındı.

Paracıkoğlu'nun, ifadesinde suçlamayı kabul etmeyerek kimseye yönelik tehdit ve hakarette bulunmadığını söylediği öğrenildi.

4027953.jpg

OLAYIN GEÇMİŞİ

Tuzla'da bir sitede 2 villayı film çekimi için kiralayan Paracıkoğlu ile yan villada yaşayan Hüseyin Meriç (66) arasında tartışma çıkmıştı.

Yaşanan tartışma sırasında darbedildiğini belirten Meriç, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine şikayette bulunmuş, Paracıkoğlu, savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe cezaevine gönderilmişti.

Hakkında açılan dava kapsamında yargılanan Halil Sezai Paracıkoğlu, "silahla basit yaralama", "hakaret", "mala zarar verme" ve "konut dokunulmazlığını ihlal" suçlarından toplam 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliye edilmişti.

Hüseyin Meriç, Paracıkoğlu hakkında tahliye edilmesinin ardından sahne aldığı bir mekanda kendisine yönelik "hakaret" ve "tehdit" suçlarını işlediği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN