Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı bitti mi? Fotoğrafları sildi

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı bitti mi? Fotoğrafları sildi

Magazin gündeminden düşmeyen Kerem Bürsin ve Hande Erçel çifti hakkında sevenlerini üzecek bir iddia geldi. Erçel'in sosyal medya hesabından Bürsin'le olan fotoğraflarını silmesinin ardından, ikilinin ayrıldıkları öne sürüldü.

Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin setinde aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Hande Erçel ile Kerem Bürsin hakkında bir ayrılık iddiası daha geldi.

Sık sık haklarında ayrılık dedikodusu yapılan çiftin hayranları, ayrılık haberlerinin ardından, Erçel'in fotoğraflarının altına 'Yazık' yorumunu yazarak tepki gösterdi.

FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Instagram’da yaklaşık 26 milyonu aşkın takipçisi bulunan Hande Erçel, sevgilisi Kerem Bürsin’le çekilen bazı fotoğraflarını sildi.

28 yaşındaki ünlü oyuncunun bu hamlesi ayrılık iddialarını yeniden gündeme taşıdı. Kerem Bürsin’in Instagram sayfasında ise ünlü çiftin fotoğrafları duruyor.

Hande Erçel’in silmediği fotoğraflara ise “Bunu da sil bari” ve "Yazık" yorumları yapıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN