İşte Victoria's Secret'ın ilk erkek modeli

İşte Victoria's Secret'ın ilk erkek modeli

Ünlü kadın iç giyim markası Victoria's Secret, ilk erkek modelini seçti. Marka, oyuncu ve model Darren Barnet ile cinsiyetsiz koleksiyonu PINK kapsamında iş birliği yapacak.

Dünyanın en ünlü kadın iç giyim markası Victoria’s Secret, ilk erkek marka elçisini seçti. Marka, oyuncu ve model Darren Barnet'la iş birliği yaparak Victoria’s Secret’ın geçmişte belirlediği imajı tersine çevirmek için attığı adımlara devam edecek. Marka, daha önce de bir transeksüel, bir de Down sendromlu modelle anlaşmıştı.

CİNSİYETSİZ KOLEKSİYON

NTV'de yer alan habere göre; Victoria’s Secret PINK koleksiyonu cinsiyetsiz ürünleri arasında tişörtler, kapüşonlular, antrenman ekipmanları ve aksesuarlar bulunuyor.

Victoria’s Secret, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Cinsiyet içermeyen tekliflerimizi genişletmeye ve bir marka olarak gelişmeye devam ederken, ortaklarımızın yalnızca müşterilerimizin çeşitliliğini temsil etmelerini değil, aynı zamanda bireysellik ve özgüveni de içermelerini sağlamak istiyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN