İzmir'deki konserinin gelirini bağışlayan Tarkan, Yılbaşında Kıbrıs'ta konser verecek! Alacağı ücret dudak uçuklattı "Yok artık"

İzmir'deki konserinin gelirini bağışlayan Tarkan, Yılbaşında Kıbrıs'ta konser verecek! Alacağı ücret dudak uçuklattı "Yok artık"

9 Eylül'de İzmir Gündoğdu Meydanı'nda 2 milyon kişinin katıldığı unutulmaz bir konser veren Tarkan, reklam çekimleri için gittiği Bursa Cumalıkızık'ta eline megafon alarak vatandaşlara seslenerek dikkatleri üzerine çekmiştir. Megastar Tarkan'ın yılbaşı programı belli oldu. Sevilen şarkıcı, 31 Aralık'ta Kıbrıs'ta sahneye çıkacak. Ünlü şarkıcının bu konser karşılığında alacağı ücret 'yok artık' dedirtti.

9 Eylül'de İzmir Gündoğdu Meydanı'nda 2 milyon kişinin katıldığı unutulmaz bir konser veren ünlü şarkıcı Tarkan, son olarak reklam çekimleri için gittiği Bursa Cumalıkızık'ta eline megafon alarak vatandaşlara seslenerek adından söz ettirmişti.

Tarkan'ın megafonla konuştuğu anlar vatandaşlar tarafından ilgi ve şaşkınlıkla takip edilmişti. Usta sanatçı bu kez de yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta vereceği konserden alacağı ücretle adından söz ettirdi.

REKLAM ÇEKİMİ İÇİN BURSA'YA GİTMİŞTİ

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde Gündoğdu Meydanı'nda 2 milyon kişinin katılımıyla unutulmaz bir konser veren Megastar Tarkan, marka yüzü olduğu alışveriş platformunun yeni reklam çekimleri için önceki gün Bursa Cumalıkızık’a gitmişti.

Bursa'da büyük bir ilgiyle karşılaşan ünlü sanatçı, eline megafon alarak vatandaşlara seslenmiş, Tarkan'ın megafonla konuştuğu anlar vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla takip edilmişti.

m.jpg

İZMİR KONSERİ İLK 5'E GİRDİ

9 Eylül'de Gündoğdu Meydanı'nda hayranlarıyla buluşarak tüm Türkiye'ye unutulmaz bir gece yaşatan Tarkan'ın konserine yaklaşık 2 milyon kişi katılmış ve bu sayıyla birlikte Megastar'ın İzmir konseri, dünya tarihindeki en kalabalık ücretsiz konserlerinde ilk beşe yerleşmişti.

KONSER GELİRİNİ BAĞIŞLADI

Gazeteci İsmail Küçükkaya, sanatçı Tarkan'ın 9 Eylül'de İzmir'de verdiği konserin gelirini üç vakfa bağışlayacağını açıklayarak "Tarkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile konser için bayağı iyi bir para miktara anlaşmış. Konser için anlaştığı parayı Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı ve yetim çocuklarımıza bakan Darüşşafaka’ya bağışlayacak" ifadelerini kullanmıştı.

m2.jpg

BURSA'DA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

9 Eylül'de İzmirli vatandaşlara tarihi bir gece yaşatan Tarkan, önceki gün reklam yüzü olduğu alışveriş sitesinin reklam çekimleri için Bursa’ya gitmişti.

Bursalıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Tarkan, sosyal medya hesabından paylaşımlar gerçekleştirmişti. Fan sayfalarının paylaştığı videolarda eline megafonu alan Tarkan, Bursalı sevenlerine seslenmiş, Tarkan'ın megafonla konuştuğu anlar vatandaşlar tarafından ilgi ve şaşkınlıkla takip edilmişti.

m3.jpg​​​​​​​​​​​​​​

"İSTERDİM Kİ..."

Eline megafonu alan Tarkan vatandaşlara şu şekilde seslenmişti:

"Çok teşekkür ederim her şey için. Ayrıca ilginiz sevginiz için çok teşekkürler. Ben de sizleri çok seviyorum. İsterdim ki hepinizle tek tek fotoğraf çektirmek. Ama kalabalıksınız. Ben fotoğraftan sonra hemen kaçacağım. Sizleri seviyorum"

KIBRIS'TA KONSER VERECEK

Şarkılarının yanı sıra rol aldığı reklam projeleriyle sık sık adından söz ettiren Megastar Tarkan'ın yılbaşı programı belli oldu. Sevilen şarkıcı, 31 Aralık'ta Kıbrıs'ta sahneye çıkacak.

Sesi ve dans performanslarıyla konserlerinde hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan Megastar Tarkan yeni yılı hayranlarıyla sahnede karşılayacak.

YILBAŞI GECESİNDE KAZANACAĞI ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI

Ünlü şarkıcının bu konser karşılığında alacağı ücret 'yok artık' dedirtti. Tarkan'ın bu konser karşılığında 1 milyon euro alacağI öğrenildi.

Daha önceki yıllarda da Kıbrıs'ta sahneye çıkan sanatçı, pandemi sonrası yeniden Yavru Vatan'da hayranlarıyla bulaşacak. Tarkan'ı dinleyerek yeni yıla girmenin rakamı ise henüz açıklanmadı.

t.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN