İzzet Yıldızhan 'Eddie Murphy sen kimsin!' diyerek açıkladı: Hedef 12 çocuk

İzzet Yıldızhan 'Eddie Murphy sen kimsin!' diyerek açıkladı: Hedef 12 çocuk

Şarkıcı Gülşen, Hande Yener ve Hadise'nin sahne kıyafetlerini hedef alan İzzet Yıldızhan'dan yeni bir çıkış geldi. 9 çocuğa sahip olan İzzet Yıldızhan, bir gazetecinin Türkiye'nin yaş ortalamasının arttığını sorması üzerine, "Türkiye'nin yaş ortalamasını düşürmek için çocuk yapmaya devam edeceğim. Eddie Murphy'nin 10 tane çocuğu varmış. Sen kimsin ya! Anlaşılan o ki bu rekora yine benim sahip olmam gerekiyor. Artık 9 çocuğum var. İlk hedefim bu sayıyı 12'ye çıkarmak" dedi.

Kadın şarkıcıların sahne kostümlerini "Burası Türkiye. Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet" sözleriyle eleştiren ve açıklamalarıyla tepki çeken ünlü türkücü İzzet Yıldızhan önceki akşam Kıbrıs'ta sahne aldı. Yıldızhan, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

HEDEF 12 ÇOCUK

Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; İzzet Yıldızhan, bir araştırma şirketinin yapmış olduğu Türkiye nüfusunun her geçen yıl yaş ortalamasının arttığı hatırlatılması üzerine, "Bu anlamda Türkiye'nin yaş ortalamasını düşürmek için çocuk yapmaya devam edeceğim. Eddie Murphy'nin 10 tane çocuğu varmış. Sen kimsin ya! Anlaşılan o ki bu rekora yine benim sahip olmam gerekiyor. Artık 9 çocuğum var. İlk hedefim bu sayıyı 12'ye çıkarmak" diyerek, gülümsedi.

cc.jpg3 evlilik yapan Yıldızhan'ın 9 çocuğu bulunuyor

"BU SÖZLERİ AYLAR ÖNCE SÖYLEDİM"

İzzet Yıldızhan'a, Nükhet Duru'nun, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'Dur!' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz" şeklindeki açıklaması da soruldu.

Nükhet Duru için "Haklı ama biraz geriden geliyor sanırım'' diyen Yıldızhan konuya ilişkin, "Ben bu sözleri aylar önce söyledim. İlk önce insanlar beni eleştirse de daha sonra haklı bularak özür dilediler. Ben de, Nükhet de kendi düşüncelerimizi söyledik ve buranın Türkiye olduğunu belirtti" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN