Jada Smith'ten eşinin tokadına ilk yorum: Will ve ben son 28 yıldır yaptığımız şeyi yapıyoruz

Jada Smith'ten eşinin tokadına ilk yorum: Will ve ben son 28 yıldır yaptığımız şeyi yapıyoruz

Will Smith'in, Oscar töreninde eşi Jada Smith'in kelliğiyle ilgili şaka yapan sunucu Chris Rock'a attığı tokata ilişkin Jada Smith'ten ilk yorum geldi. Ünlü oyuncu, kendi programında saçlarını kaybetmesine neden olan rahatsızlığından bahsederken bu konuya da değindi.

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Will Smith’in, "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazandığı 94. Oscar töreninde, eşinin rahatsızlığı sebebiyle kaybettiği saçlarıyla ilgili şaka yapan sunucu Chris Rock’a attığı tokat haftalarca dünya gündeminden düşmedi. Smith'in tokadı hakkında şimdiye kadar herkes konuştu, ancak eşi Jada Pinkett Smith bugüne kadar hep sessiz kaldı.

Red Table Talk adında bir televizyon programı olan aktris, olayla ilgili ilk kez kendi programında konuştu. Jada Smith, olayı ‘şoke edici’ olarak tanımlayarak eşi ve Chris Rock’ın aralarının düzelmesini umduğunu söyledi.

'UMARIM KONUŞUP UZLAŞIRLAR'

Jada Smith’in 'alopesi areata' yani saçkıran hastalığı sebebiyle saçlarının döküldüğü uzu süredir biliniyor. Programa "Bu alopesi hakkında gerçekten önemli bir program. Kendi sağlığımla ilgili yaşadıklarımı ve Oscar'da olanları düşününce..." sözleriyle başlayan Jada Smith, şu ifadeleri kullandı:

"Oscar gecesine gelirsek, en büyük umudum bu iki zeki, yetenekli adamın iyileşmek, bunu konuşmak ve uzlaşmak için bir fırsatının olması. Bugün dünyanın bu durumunda, ikisine de ihtiyacımız var. Ve aslında hepimizin birbirimize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. O zamandan beri Will ve ben son 28 yıldır yaptığımız şeyi yapmaya devam ediyoruz ve birlikte 'yaşam' denen şeyi anlamaya devam ediyoruz."

w.jpg

NE OLMUŞTU?

94. Oscar Ödülleri töreninde eşi Jada Pinkett Smith'in kelliğiyle ile ilgili yaptığı şaka sebebiyle komedyen Chris Rock'a tokat atan Will Smith, törenin ardından yaptığı Instagram paylaşımında Akademi'den, sunucu Chris'ten, geceye katılanlardan ve dünyanın dört bir yanından izleyen herkesten özür dilediğini belirtmişti.

Smith yazılı açıklamasında, "Şiddetin her türlüsü zehirli ve yıkıcıdır. Dün geceki Akademi Ödülleri'ndeki davranışım kabul edilemez ve affedilemezdi. Ancak Jada'nın tıbbi durumuyla ilgili bir şaka benim için çok fazlaydı ve duygusal tepki verdim. Senden herkesin önünde özür dilemek istiyorum Chris. Haddimi aştım ve yanıldım. Utandım ve davranışlarım olmak istediğim adama yakışmadı. Sevgi ve nezaket dünyasında şiddete yer yoktur" demişti.

HOLLYWOOD'DAN GÖRÜLMEMİŞ YAPTIRIM

Smith, törendeki hareketi sonrası Akademi'nin talebi üzerine üyeliğinden istifa etmiş ve kurumdan 10 yıl men cezası almıştı. Ayrıca başta Netflix'te olmak üzere gelecek tüm projeleri birer birer iptal edilmişti. Smith'in, şu ana kadar suç işlemiş Hollywood yıldızlarından hiçbirinin uğramadığı kadar yaptırıma uğraması ABD'de epey tartışılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN