Jahrein'in 'İmamoğlu aday olursa oyum AK Parti'ye' açıklamasına tepki yağdı

Jahrein'in 'İmamoğlu aday olursa oyum AK Parti'ye' açıklamasına tepki yağdı

YouTube yayıncısı Jahrein, geçtiğimiz yerel seçimlerde İmamoğlu'na oy verdiğini ama bugün seçim olsa İmamoğlu'na değil AK Parti'ye oy vereceğini açıkladı. Jahrein'in açıklaması, sosyal medyada tepki çekti.

Bilhassa son dönemlerde yaptığı politik çıkışlarla ve sansasyonel açıklamalarla gündemde olan, "Jahrein" adıyla bilinen YouTuber Ahmet Sonuç, son yaptığı açıklamayla sosyal medyada tepki çekti.

Başta mülteci politikası olmak üzere pek çok konuda iktidara eleştirilerde bulunan Jahrein, katıldığı bir yayında, geçtiğimiz yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na oy verdiğini ve pişman olduğunu söyledi. Jahrein, bugün seçim olursa İmamoğlu'na değil AK Parti'ye oy vereceğini ifade etti.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER

Ünlü yayıncının bu açıklamasına sosyal medyada tepki yağdı.

Gelen tepkilerden bazıları şu şekilde:

- Jahrein balonunun da sonuna geldik. Ben sorguluyorum, her şeyi eleştiririm, kimsenin adamı değilim’den geldiğimiz nokta İmamoğlu’nu sevmediğim için AKP’ye veririm. Ülkenin bütün ekonomisini ve siyasetini mahvetmiş 20 yıllık iktidarla İmamoğlu’nu bir tutuyor. Aynen sorguluyorsun.

- Jahrein’in Ekrem İmamoğlu hakkında dediklerini iktidara yakın kanallar 1 hafta boyunca kullanır. Bence hata yapmış.

- 2022 yılında herhangi bir koşulda “AKP’ye oy veririm” diyen birinin düşüncelerinin zerre önemi yoktur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN