Kampanyayı duyan QNB Finansbank'a koşuyor! Tek bir SMS ile 50.000 TL ödeme yapılacak

Kampanyayı duyan QNB Finansbank'a koşuyor! Tek bir SMS ile 50.000 TL ödeme yapılacak

Yeni yılda güncel tutarlarını açıklayan bankalar kesenin ağzını açtı. QNB Finansbank son açıklamasıyla müşterilerin yüzünü güldürdü. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara tamı tamına 100.000 TL ödeme yapılacak. İşte QNB Finansbank kampanya detayları…

Bankalar tarafından yapılan kampanyalar vatandaşların dikkatinde yer alıyor. Yaşanan Zorlu şartlar karşısında nakit ihtiyacı olan vatandaşlar tek tek bankaların kapısını çalıyor. Yeni kampanyalar açıklanırken son müjde QNB Finansbank’tan geldi. Tek bir SMS ile 50.000 TL'yi cebinize koyabilirsiniz. İşte QNB Finansbank kampanya detayları…

QNB FİNANSBANK'TAN SEVİNDİREN KAMPANYA


Bankalardan kredi almak isteyen vatandaşlar araştırmalarına devam ederken Finansbank müşterileri için yeni kampanyasını açıkladı. Banka müşterilerine özel olarak hazırlanan Kredi kapsamında 24 ay vade seçeneği ile 50.000 TL ödeme yapılacak aktarıldı. Tüm bireysel müşterilerin yararlanabileceği ihtiyaç kredisi için ödeme tablosu şu şekildedir:

qnb-finansbank-ihtiyac.jpg

FİNANSBANK KAMPANYA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?


Finansbank tarafından sağlanan ihtiyaç kredisi için başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar araştırmalarını hızlandırdı. Finansbank internet sitesi üzerinden kısa süreli ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Vatandaşlar ihtiyaçları kapsamında SMS’le de nakit başvurusunda bulunabiliyor.

finansbank.jpg​​​​​​​
Kampanyaya katılan yeni müşteriler 50.000 TL'ye kadar nakit kredi imkanından yararlanabiliyor. Sms ile başvuru yapacak kişiler T.C kimlik numaralarına 50.30'a mesaj atarak başvuruda bulunabilir. İhtiyaç kredisi emekli olan bireysel müşterileri de kapsıyor. Emekli vatandaşlar hem ihtiyaç kredisinden hem de borç kapatma kredisinden yararlanabiliyor. QNB Finansbank müşterileri kolay ve hızlı bir şekilde kredi imkanından yararlanabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN