Kızıl Goncalar'daki 'denklem' sahnesi sosyal medya gündeminde: Olan hep kızlara oluyor

Kızıl Goncalar dizisinin dün yayınlanan ikinci bölümündeki denklem sahnesi sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu sahnede "Zeynep" karakteri, başörtülü kızların okutulmaması gerektiğini savunan zihniyete tepki göstererek, "Olan hep kızlara oluyor. Ne farkınız var? Aynısınız" dedi.

Gold Yapım'ın Fox TV için çektiği, başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın rol aldığı "Kızıl Goncalar" dizisi, ilk bölümünün yayınlandığı andan beri bazı tartışmalara konu olurken, dizinin dün akşam yayınlanan ikinci bölümü de sosyal medyada çok konuşuldu.

'NE FARKINIZ VAR?'

Dizinin dün yayınlanan bölümündeki “matematik denklemi sahnesi” kısa sürede gündem oldu. Beyaz tahtada Suavi’ye mantık önermesi konusunu anlatan Zeynep, başörtülü kızların okutulmaması gerektiğini savunan zihniyeti işaret ederek, “Olan hep kızlara oluyor. Ne farkınız var? Aynısınız” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN