Kızılcık Şerbeti'ne sürpriz transfer: Ünlü oyuncu kadroya katıldı

Kızılcık Şerbeti'ne sürpriz transfer: Ünlü oyuncu kadroya katıldı

Başarısıyla kanalının yüzünü güldüren Kızılcık Şerbeti dizisinin, kadrosuna yeni bir karakter katılıyor. Ömer'in hayatına girecek 'Görkem' karakterine ünlü oyuncu Özge Özacar hayat verecek.

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü dün akşam seyircisiyle buluştu. Son haftalarda reytinglerinde artış kaydeden dizinin kadrosuna "Görkem" adlı önemli bir karakterin katılacağı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Ketche’nin yönettiği, her cuma Show TV’de ekrana gelen dizinin “Görkem”ine hayat verecek oyuncu için titiz bir cast çalışması yapıldı.

1-010.jpgÖzge Özacar

Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün muhteşem kaleminden çıkan fenomen dizide Görkem rolünü Özge Özacar canlandıracak. Özacar’ın Ömer (Barış Kılıç) karakterinin hayatına gireceği öğrenildi. Gold Film imzalı dizideki tansiyon giderek artacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN