Lakabı ‘Kobra Murat’ olan şarkıcı Murat Divandiler, geçen sene 18 kilo altını, 18 evi ve 4 tane yazlığı olduğunu açıklamış bu açıklama sonrası gündemden düşmemişti. Ardından yanlış anlaşıldığını belirterek mal varlığına dair yeni bir açıklama yapan Kobra Murat, şunları söylemişti:
"Ben 'Şu ana kadar aldıklarım 18 kiloyu bulmuştur' dedim, kes yapıştır olunca '18 kilo altınım var' olarak girildi haber sitelerine. Telefonum susmuyor şu anda. Gerçek varlığımı açıklayayım; 4 ev, 2 yazlık, 2 gecekondu ve 3 katlı bir dükkanım var. Onun dışında da çocuklarıma yaptırdığım 14 ayar altınlar var. Herkes benden ev ve yardım istedi. Benim arabam bile yok. İşe giderken bile otobüsle gidiyorum. O otobüse gidene kadar da mahallede kim varsa yardım ederim. Yolda 10 bin lira para dağıtırım ama Allah da onları benim karşıma çıkarır."

32 SENE ÖNCEKİ HALİ HAYRAN BIRAKTI
Şimdi ise sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik paylaşımla gündemde Kobra Murat. Gençlik yıllarına ait bir karesini Instagram hesabından paylaşan Kobra Murat, "32 sene önceki Kobra Murat. Hey gidi yıllar hey gidi günler. Gençlik su gibi geçiyor hocam. Kızlar bana bakarken yere düşüyordu hocam. Kobra Murat'tan sonsuz sevgiler saygılar, selamlar olsun" ifadelerine yer verdi.
İşte Kobra Murat’ın 32 yıl önceki hali:

