'Kuruluş Osman' dizisine yeni oyuncu: 'Bizans Prensesi Maria'ya hayat verecek

'Kuruluş Osman' dizisine yeni oyuncu: 'Bizans Prensesi Maria'ya hayat verecek

Beş yıldır televizyon ekranlarında sevenleriyle buluşan 'Kuruluş Osman' dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Bozdağ Yapım imzalı diziye 'Serhat' dizisindeki 'Melisa' karakteriyle tanınan oyuncu 'Çağıl Aydıner' katıldı. Aydıner, dizide 'Bizans Prensesi Maria'yı canlandıracak.

ATV ekranlarında her çarşamba akşamı izleyicilerle buluşan 'Kuruluş Osman' dizisine yeni bir karakter katıldı. Güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan verici hikayesiyle beş yıldır ekranlardaki yerini koruyan iddialı dizide gelen yeni karakterle senaryonun akışı değişecek.

kurulus-osman-cagil.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ahmet Yılmaz'ın yönettiği, Bozdağ Yapım imzalı 'Kuruluş Osman'a oyuncu 'Çağıl Aydıner' dahil oldu. Dizinin 143'ncü bölümünde hikayeye dahil olacak Aydıner, 'Bizans Prensesi Maria' karakterine hayat verecek.

Dizide Osman Bey, kendi safındaki beyleriyle birlikte bir devlet kuracağını “Ya istiklalimiz için yok olacağız, ya da ilelebet var olacak büyük bir devlet kuracağız!” diyerek ilan ediyor.

kurulus-osman-cagil-2.jpg

Yılın ilk haftası dolayısıyla çarşamba günü yayınlanmayan 'Kuruluş Osman' 10 Ocak Çarşamba günü 143'üncü bölümüyle ekranlarda olacak.

ÇAĞIL AYDINER KİMDİR?

Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu. Dizi sektörünün yeni oyuncularından Çağıl Aydıner, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2023 yılında rol aldığı Serhat dizisinde Melisa karakterini canlandırdı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

cagil.jpg

Görev Aldığı Bazı Tiyatro Oyunları:

Broadway in İstanbul / Oyuncu – 2023

Vişne Bahçesi - 2022

cagil-2.jpg

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Serhat (Melisa, TV Dizisi 2023)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN