Mahir İpek'in duygusal anları: Annemin cenazesine gidemedim...

Mahir İpek'in duygusal anları: Annemin cenazesine gidemedim...

Güldür Güldür Show'un yıldızlarından Mahir İpek, geçen yıl koronavirüs sebebiyle kaybettiği ve kendisi de karantinada olduğu için cenazesine gidemediği annesinden bahsederken duygusal anlar yaşadı. Gözleri dolan oyuncu, "İstanbul’da pozitif olmuştum, anneciğim Ankara’da ama aynı dönemde olduk. Anneciğim hayatını kaybetti ve ben gidemedim çünkü karantinadaydım. Korkunç günler yaşadık. Sadece benim için değil, bütün Türkiye bu korkunç günleri yaşadı" diye konuştu.

Ünlü oyuncu Mahir İpek, önceki akşam Cihangir'de arkadaşlarıyla görüntülendi. Basın mensuplarına konuşan İpek, "Mahir Bey projeler var mı?" sorusuna "Güldür Güldür devam ediyor. Bir de Ankara’da da tiyatro var, gidip geliyorum. Her hafta Ankara’ya git, oyna, geri gel, Güldür Güldür'ü çek... Bu sene çok ağır geçti benim için" yanıtını verdi.

'ANNECİĞİM HAYATINI KAYBETTİ, GİDEMEDİM'

Muhabirlerin "Mahir Bey sizin için çok buruk bir bayram, annenizi pandemide kaybettiniz. Acınız çok büyük" cümlesi üzerine birden susan Mahir İpek'in gözleri doldu.

Bir yıl önce koronavirüse yakalanan annesi Naciye İpek yaşamını yitiren 50 yaşındaki oyuncu, ağlamamak için kendini zor tutarken, şunları söyledi:

"Sağlık Bakanlığı rakamlar açıklıyor, ‘Aa şu kadar insan vefat etmiş’ diyorsunuz. Sonra bir bakıyorsun bu istatistik içinde sen de varsın, senin bir parçan da var. '80 milyonun içinde beni mi bulacak canım?' dersin ve bulur. İstanbul’da pozitif olmuştum, anneciğim Ankara’da ama aynı dönemde olduk. Anneciğim hayatını kaybetti ve ben gidemedim çünkü karantinadaydım. Korkunç günler yaşadık. Sadece benim için değil, bütün Türkiye bu korkunç günleri yaşadı. Bir aileden 4-5 kişinin hayatını kaybettiği oldu. Çok ağır bir şey. Aslında bunları çok çabuk unutmamak lazım, ama maalesef hafızası zayıf bir toplumuz. 'Bitti' deyince her şey bitti oluyor. Bu anlamda Avrupalılar bize nazaran daha tedbirli ve geçmişten ders çıkarıyorlar. Bu yaşananları unutmamamız lazım. Kaybımız çok, asla unutmamamız lazım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN