Mahkum'da flaş ayrılık! İşte diziye veda eden erkek oyuncu

Mahkum'da flaş ayrılık! İşte diziye veda eden erkek oyuncu

FOX TV'nin dikkat çeken yeni sezon dizilerinden Mahkum'da birbirinden yeni gelişmeler oluyor. Kavak Yelleri, Kara Emek, İstanbullu Gelin gibi önemli projelerde boy gösteren oyuncu Anıl İlter, yeni sezonda dizide yer almayacak.

FOX’un MF Yapım imzalı, İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna'nın başrolünde yer aldığı reyting rekortmeni dizi “Mahkum” her perşembe seyirciyi ekran başına topluyor.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu, Anıl İlter ve usta aktör Talat Bulut’un oynadığı dizide yakında bir ayrılık yaşanacak.

A. Volkan Kocatürk yönettiği diziden Anıl İlter ayrılacak. Güçlü kalem Uğraş Güneş’in yazdığı dizide başarılı oyuncu Anıl İlter, Savcı Tahir karakterine hayat veriyordu.

“Innocent Defendant” dizisinden uyarlanan dizi savcı Fırat’ın onur mücadelesini beyazcama taşıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN