'Marmaray'a hiç binmedim' diyen Süperstar Ajda Pekkan'a İstanbulkart hediyesi

'Marmaray'a hiç binmedim' diyen Süperstar Ajda Pekkan'a İstanbulkart hediyesi

Süperstar Ajda Pekkan, “Metroya, metrobüse hiç binmedim. Marmaray’ı çok merak ediyorum” açıklamalarıyla gündem olmuştu. Yapımcısı Samsun Demir, Pekkan'a İstanbulkart hediye etti.

Geçtiğimiz günlerde “Metroya, metrobüse hiç binmedim. Marmaray’ı çok merak ediyorum” sözleriyle çok konuşulan Süperstar Ajda Pekkan'a yapımcısı Samsun Demir tarafından İstanbul kart hediye edildi. Demir, Süperstar’a İstanbul’u toplu taşıma ile gezme teklifinde bulundu.

Pekkan'ın "İstanbul'u gönlümce gezmek istiyorum ama olmuyor. Metroya, metrobüse binmedim, Marmaray'ı çok merak ediyorum" açıklaması gündem olmuştu.

ORKİDELER EŞLİĞİNDE KART HEDİYE ETTİ

Yapımcı Samsun Demir, sanatçısına, orkideler eşliğinde, İstanbul'da metro, metrobüs, vapur ve Marmaray'a binişte kullanılan İstanbulkart hediye etti. Demir, Pekkan'a "şehrin altını üstüne getirmeyi" teklif etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN