Masumlar Apartmanı satışa çıktı: Bülent Ersoy harekete geçti

Masumlar Apartmanı satışa çıktı: Bülent Ersoy harekete geçti

Birçok dizi ve filme ev sahipliği yapan ve son olarak TRT1'de ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı'nın çekildiği Beyoğlu'ndaki 'Temel Apartman' satışa çıktı. Edinilen bilgilere göre Bülent Ersoy, evi satın almak için harekete geçti.

TRT1 kanalında yayınlanan ve iki hafta sonra final yapacak olan Masumlar Apartmanı'nın çekimlerinin yapıldığı bina satışa çıktı. Binanın satış fiyatının 7 milyon dolar yani 108 milyon TL olduğu öğrenildi.

Posta gazetesinden Suna Akyıldız'ın haberine göre, Bülent Ersoy binanın satışa çıkarıldığını duyunca harekete geçti. Dizinin hayranı olan Ersoy, ünlenen binayı satın almak için de görüşmelere başladı.

BİNANIN TARİHİ

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit tarafından İstanbul'a getirtilen İtalyan müzisyenlerin konaklaması amacıyla yapılan binada İtalyan mimar ve mühendislerin emeği var.

İtalya'dan getirtilen inşaat malzemeleri kullanılan 7 katlı binanın 190'ar metrekarelik 12 dairesi var. Temel Apartman aynı zamanda İstanbul'da ilk kez asansör ve kalorifer kullanılan bina.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN