Merakla bekleniyordu... Disney Plus'ın ilk yerli içeriği 'Kaçış' dizisinin fragmanı yayınlandı

Türkiye'de 14 Haziran'da yayın hayatına başlayacak olan dijital içerik platformu Disney Plus'ın ilk yerli içeriği 'Kaçış' dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Türkiye'de 14 Haziran'da yayın hayatına başlayacak olan dijital içerik platformu Disney Plus'ın merakla beklenen ilk yerli içeriği 'Kaçış' dizisinden ilk tanıtım geldi.

Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film'in üstlendiği dizinin hikayesini Engin Akyürek kaleme alırken, Ali Doğançay'ın yazdığı dizi dram, aksiyon ve macera türündeki "Kaçış" dizisi, 8 bölümüyle Disney Plus üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu dizide, Engin Akyürek’in yanı sıra İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi isimler yer alıyor.

Dizinin hikayesi, savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN