Miray Daner ile Aras Bulut İynemli 'akraba' çıktı

Miray Daner ile Aras Bulut İynemli 'akraba' çıktı

Verdiği bir röportajda özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Aras Bulut İynemli, son dönemin yükselen yıldızı Miray Daner ile kuzen olduklarını açıkladı. İşte, Miray Daner ile Aras Bulut İynemli arasındaki akrabalık ilişkisi...

Dizi ve film sektörünün popüler ismi Miray Daner, her geçen yıl geliştirdiği oyunculuk performansıyla göz dolduruyor. Televizyon ekranlarının yanı sıra beyazperdedeki projeleriyle büyük beğeni toplayan Aras Bulut İynemli de son yılların gözde aktörleri arasında yer alıyor. Bu iki oyuncunun birbirleriyle akraba olduğu, hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

1366095.jpg
Aras Bulut İynemli

ARAS BULUT İYNEMLİ İLE MİRAY DANER AKRABA MI?

Miray Daner ile Aras Bulut İynemli'nin kuzen oldukları öğrenildi. Hala-dayı çocukları olan ünlü ikili, aralarındaki akrabalık ilişkisini yıllar önce bir canlı yayında açıklamışlardı.

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde canlandırdığı 'Mete' karakteriyle şöhreti yakalayn, 'İçerde' ve 'Çukur' dizilerindeki performansıyla zirve yapan Aras Bulut İynemli, verdiği bir röportajda Miray Daner ile kuzen olduklarını açıklamıştı.

1348152.jpg
Miray Daner

İlk kez 'Bez Bebek' dizisinde çocuk oyuncu olarak kamera karşısına geçen ve 'Vatanım Sensin' dizisinde oynadığı 'Hilal' karakteriyle adını duyuran Miray Daner de, yıllar önce katıldığı Beyaz Show programında soru üzerine, Aras Bulut İynemli'nin halasının oğlu olduğunu dile getirmişti.

Öte yandan Miray Daner'in, Türk sinemasının tanınan yüzlerinden İlhan Daner ile de akraba olduğu ortaya çıkmıştı. 2021 yılında hayatını kaybeden İlhan Daner'in, Miray Daner'in dedesinin kardeşi olduğu öğrenilmişti.

1394961.jpg
İlhan Daner

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN