Murat Boz'dan ihanet açıklaması

Murat Boz'dan ihanet açıklaması

Ünlü şarkıcı Murat Boz, komedyen Eser Yenenler ve ortak arkadaşları Nihal-Bahar Candan kardeşler ve Özge Bitmez bir mekanda eğlendikten sonra, mekandan birlikte ayrıldılar. Murat Boz konuyla ilgili instagram hesabından açıklama yaptı.

HT Magazin'dne Nuri Altuntaş'ın haberine göre gruba ilerleyen saatlerde, yarışmacısı oldukları moda programı ile tanınan Nihal-Bahar Candan kardeşler ile Özge Bitmez isimli sarışın bir kadın eşlik etti. İçerde birlikte eğlenmeye başladılar.

Ekip eğlenceye, genç komedyenin Levazım’daki lüks bir sitede bulunan villasında verdikleri, Boz’un şarkılar da söylediği partiyle devam etti.

BASIN MESNUPLRINI TEHDİT ETTİLER

Sabaha kadar süren parti bitimi villadan ayrılan Candan kardeşler ile Bitmez, karşılarında muhabirleri görünce büyük şok yaşadı.
Bu sırada sitenin güvenlik görevlileri basın mensuplarını tehdit etti.

Yaşanan kargaşa sırasında, “Murat Bey’e gazetecilerin gittiklerini söyledik ancak çok panik yaptı” dedikleri duyulan güvenlik görevlileri, “Eğer haber çıkarsa Eser Yenenler’in evine Erdal’ın (Murat Boz’un şoförü) geldiğini söyleriz” diyerek plan yaptılar.
Ünlü popçu, burada oyuncu arkadaşı Eser Yenenler’le bir araya geldi. 

İlerleyen saatlerde mekandan tek başına ayrılan Murat Boz, lüks aracıyla çıktığı kısa sahil turunun ardından Eser Yenenler’in Beşiktaş-Levazım’daki evine gitti.

İHANET AÇIKLAMASI

Murat Boz çıkan haberler sonrasında Instagram hesabından açıklama yaptı.

17-05/05/mura.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN