Murat Cemcir yakın dostuyla davalık oldu

Murat Cemcir yakın dostuyla davalık oldu

Murat Cemcir hem dostu hem de iş arkadaşı Necati Kocabay ile mahkemelik oldu. Kocabay, şirketinden istifa ettiği Cemcir'e, gerekli haklarının kendisine ödenmesi için dava açtı.

Yapımcı Necati Kocabay, yakın arkadaşı arkadaşı oyuncu Murat Cemcir'in prodüksiyon şirketinde hem yapımcı hem de yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak görev alıyordu. Ancak Necati Kocabay, 1 Mart tarihinde Murat Cemcir'e bir mail atarak istifasını sundu.

Sabah'ta yer alan habere göre; Murat Cemcir, bir arabulucu vasıtası ile Kocabay'ın işten ayrılırken karşılıklı anlaştıklarına dair bir sözleşme imzalamasını istedi.

TÜM HAKLARININ VERİLMESİNİ TALEP ETTİ

Necati Kocabay ise istifa ettiği için gerekli haklarının kendisine ödenmesi gerektiğini iddia etti ve söz konusu sözleşmeyi reddetti.

İstanbul İş Mahkemesi'ne başvuran Necati Kocabay, Murat Cemcir'in şirketine dava açtı. Şirkette 2016 senesinden bu yana çalıştığını belirten Kocabay; maaş alacağı, kıdem ve ihbar tazminatı haklarının şahsına verilmesini talep etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN