Nazar Nur Kaya kimdir? Neden öldü? O Ses Çocuklar Şahin Kendirci acı haberi duyurdu

Nazar Nur Kaya kimdir? Neden öldü? O Ses Çocuklar Şahin Kendirci acı haberi duyurdu

Nazar Nur Kaya kimdir? Neden öldü? sorusu sosyal medyada gündeme bomba gibi düştü. O Ses Çocuklar yarışmacısı ve Müslüm filminin küçük yıldızı Şahin Kendirci acı haberi paylaştı. İşte Nazar Nur Kaya ve ölümü ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nazar Nur Kaya kimdir? Neden öldü? Şahin Kendirci'nin paylaşımından sonra O Ses Çocuklar yarışmacısının hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Müslüm filminin küçük oyuncusu Şahin Kendirci Nazar Nur Kaya ile ilgili paylaşım yaptı. İşte Kendirci'nin Instagram hesabından yaptığı paylaşımın detayları..

NAZAR NUR KAYA NEDEN ÖLDÜ? 

Başrol oynadığı Müslüm filminin mutluluğunu yaşayan genç oyuncu Şahin Kendirci, O Ses Çocuklar yarışmasındaki arkadaşı Nazar Nur Kaya hakkında Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile acı haberi Türkiye'ye duyurdu. Ünlü şarkı yarışması O Ses Çocuklar'ın unutulmaz isimlerinden Nazar Nur Kaya mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede hemşirenin yaptığı yanlış iğne nedeniyle damarlarının zarar görmesiyle yoğun bakıma alınmıştı. 6 gün yoğun bakımda kalan Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini o dönem beraber yarıştığı arkadaşı Şahin Kendircioğlu Instagram hesabından duyurdu.

18-10/30/nazar-nur-kaya-kimdir-neden-oldu.jpg

"BU SABAH CANIM ÇOK YANIYOR"

O Ses Çocuklar yarışmasıyla tanınan ardından "Müslüm" filmiyle büyük ses getiren Şahin Kendircioğlu, arkadaşı Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini "Bu sabah canım çok yanıyor. Yarışmadan arkadaşım ve can kardeşim Nazarımız bir hastane ihmali yüzünden kaybettik. Nur içinde uyu melek kız" paylaşımıyla duyurdu.

18-10/30/nazar-nur-kaya-kimdir.jpg

NAZAR NUR KAYA'NIN HASTANEDE OLDUĞU BÖYLE DUYURULMUŞTU

TV8 kanalında yayınlanan O Ses Çocuklar programında yarışmacı olarak katılan Nazar Nur Kaya doktor ihmali nedeniyle yoğun bakıma alındı.

Ünlü şarkı yarışması O Ses Çocuklar’ın unutulmaz isimlerinden Nazar Nur Kaya mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede hemşirenin yaptığı yanlış iğne nedeniyle damarlarının zarar görmesiyle yoğun bakıma alındı. Konuyla ilgili açıklama yapan Nazar’ın ablası, “Nazar bizim evin en küçüğü ona birşey olursa asla yaşayamayız. Mide bulantıyla gittiğimiz hastanede bana kardeşimi resmen ödemli olduğu nedeniyle şişmiş ve tanınmaz hale gelmiş. Uyandırılmaya çalışılmış ama tepki vermiyor” dedi.

18-10/30/nazar-nur-kaya.jpg

 

18-10/30/nazar-nur.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN