Özge Özpirinçci'nin doğumdan sonra zayıflama sırrı meğer 5-2 yöntemiymiş! 37 yaşında, genç kızlara taş çıkarıyor

Özge Özpirinçci'nin doğumdan sonra zayıflama sırrı meğer 5-2 yöntemiymiş! 37 yaşında, genç kızlara taş çıkarıyor

2 yıl önce kızı Mercan'ı dünyaya getiren Özge Özpirinçci, hamileyken aldığı kiloları hızla vererek doğumdan önceki halinden daha fit bir görünüme kavuştu. Ünlü oyuncu, nasıl kilo verdiğini ve formunu korumak için uyguladığı diyeti anlattı. İşte Özge Özpirinçci'nin zayıflama diyeti...

Show TV'de yayınlanan 'Sandık Kokusu' dizisinde Demet Akbağ, Necip Memili, Metin Akdülger ile başrolleri paylaşan Özge Özpirinçci, 2019 yılında konuk olduğu bir televizyon programında sağlıklı yaşam ve kilo koruma sırlarını ilk kez paylaşmıştı.

ozge-ozpirincci-formunu-nasil-koruyor-nasil-zayifladi-3.jpg

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ NASIL ZAYIFLADI?

Haberglobal'de yer alan habere göre, 37 yaşındaki oyuncu, şöyle konuşmuştu:

"Oruç diyeti yapıyorum. Günde iki öğün besleniyorum. Aralarda aç kalıyorum. Su, çay, kahve içiyorum. Keçi ya da manda yoğurdu yiyorum. Balık ağırlıklı besleniyorum. Kuruyemiş hastasıyım. 2 gün sağlıksız beslendiysem, 5 gün yediklerime dikkat ediyorum. Olay bu kadar basit.

Vegan olma yolunda ilerliyorum. Eti hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum. Şu aralar kinoaya sardım. Her gün kinoa tüketiyorum. Protein bakımından etle aynı. Ayrıca çorbayı çok seviyorum. Pilates ve yürüyüş yapıyorum. Sahilde Bostancı'dan Fenerbahçe'ye kadar yürüyorum.

İnek ürünlerini hayatımdan çıkardım. Süt ürünlerini tamamen hayatımdan çıkarmak istiyorum. 2 sene sadece balık yedim, bağışıklığım çöktü. Şimdi haftada 1, 10 günde bir et tüketmek zorundayım."

ozge-ozpirincci-formunu-nasil-koruyor-nasil-zayifladi-1.jpg

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ 5-2 ARALIKLI ORUÇ DİYETİ NEDİR?

5-2 aralıklı oruç diyeti, temel olarak haftanın çoğunlukla normal beslenmeye odaklanan 5 gününü kapsıyor. Bu günlerde birey, vücuduna gerekli besinleri sağlayarak enerji seviyelerini yüksek tutmayı amaçlıyor. Haftanın 5 günü normal ve sağlıklı bir şekilde beslenir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN