Payitaht Abdülhamid’in oyuncusundan Erdoğan’a: Hünkarım

Payitaht Abdülhamid’in oyuncusundan Erdoğan’a: Hünkarım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda sanatçı, oyuncu ve ünlü isimlerle iftar programında bir araya gelmişti. Birçok ünlü ismin katıldığı iftar davetine Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde yer alan oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Yenişehirlioğlu, 'Hünkarım' notunu düştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş'ta bulunan Dolmabahçe Sarayı'nda sanatçı, oyuncu ve ünlü isimlerle iftar programında cumartesi günü bir araya geldi. Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Coşkun Sabah, Demet Akalın, Hülya Avşar, Yavuz Bingöl, Umut Akyürek, Müşerref Akay, Yonca Evcimik, Ahmet Selçuk İlkan, Tamer Karadağlı, Metin Şentürk, Gamze Özçelik, Şafak Sezer, Alişan Tektaş, Şükriye Tutkun ve daha birçok ünlü isim iftar yemeğine katıldı.

basliksiz-1h.jpg

2017-2021 yılları arasında TRT1 ekranlarında yayınlanan ve çok ses getiren 'Payitaht Abdülhamid' dizisinde Tahsin Paşa karakterine hayat veren ve şu sıralar Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Derviş Baba karakteriyle karşımıza çıkan oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu da iftar yemeğine katılanlar arasındaydı. Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çekildiği fotoğrafı "Hünkarım" notuyla paylaştı. Yenişehirlioğlu'nun paylaşımı sosyal medyada tepkilere neden oldu.

basliksiz-3a.jpgbasliksiz-4-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN