Prens Harry: Hayvanat bahçesinde yaşamak gibiydi

Prens Harry: Hayvanat bahçesinde yaşamak gibiydi

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrıldıktan sonra her sözü olay olan Prens Harry, bu kez de kraliyet ailesinde yaşamayı, “The Truman Show filminde ve hayvanat bahçesinde yaşamanın karışımı gibi” diyerek tarif etti.

Tahtın altıncı varisi olan Prens Harry ve Meghan Markle'ın İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılması sonrası sular durulmuyor. Prens Harry, kraliyet ailesinde yaşamayı, “The Truman Show filminde ve hayvanat bahçesinde yaşamanın karışımı gibi” diyerek tarif etti.

‘Armchair Expert’ adlı bir podcast hazrılayan ABD’li oyuncu Dax Shepard’a konuşan 36 yaşındaki prens, 1997’de, Fransa’nın başkenti Paris’te trafik kazasında hayatını kaybeden annesi Prenses Diana’nın yaşadıklarına tanık olduktan sonra, 20’li yaşlarda ‘kraliyet işi’nin kendisine göre olmadığını anladığını söyledi.

"KENDİ ÇOCUKLARIMA ÖYLE DAVRANMAK İSTEMİYORUM"

‘Archie’ adında yaşında bir oğlu bulunan ve eşi ikinci bebeğine hamile prens, babası Prens Charles’ın kendisine karşı tavrına da değindi: “Aslında kimseyi direkt suçlamayı doğru bulmuyorum. Ben bazı acılar çektim. Sanırım bu babamın veya anne-babamın çektiği acılar nedeniyleydi. Bu genlerden gelen bir şey. Babam kendisine nasıl davranıldıysa bana o şekilde davrandı. Ben bu kısır döngüyü çocuklarım için nasıl kırabilirim diye düşündüm. Kendi çocuklarıma öyle davranmak istemiyorum.”

ABD’li oyuncu eşi Markle’la konuştuktan sonra onun tavsiyesi üzerine terapi görmeye başladığını da anlatan prens, “Terapi sayesinde başımı kumdan çıkarabildim. İşte burada ABD’deyim, önceliğimi kendi ruh sağlığıma ve aileme veriyorum” dedi.

Evlenmeden önce bir kez ‘kimselere görünmemek için’ Markle’la Londra’da bir süpermarkette buluştuğunu anlatan Prens Harry, ABD’nin Los Angeles kentinde kendini çok özgür hissettiğini belirterek, “Oğlumu yanıma alıp bisikletle gezebiliyorum. Bunu kendi ülkemde asla yapamazdım” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN