RTÜK'ten Esra Erol'da programı için ATV'ye ceza

RTÜK'ten Esra Erol'da programı için ATV'ye ceza

Esra Erol'un canlı yayında yüzünü göstermek istemeyen 18 yaşındaki genç bir kızı azarlamasına tepkiler sürerken RTÜK Üyesi Okan Konuralp, Esra Erol'da programı için ATV'ye ceza verildiğini duyurdu.

Esra Erol'un 18 yaşındaki Elif Yıldırım’ı azarlayarak yayına çıkmamasına kızması sosyal medyada günlerdir konuşuluyor. ATV'de yayınlanan programında, yüzünün görünmesini istemeyen 18 yaşındaki genç kızı canlı yayında azarlayan ve ifşa eden Esra Erol’a tepkiler yağıyor.

RTÜK Üyesi Okan Konuralp, 18 yaşındaki Elif'in kameraların karşısına çıkaran ve onu canlı yayında azarlaması nedeniyle tepki çeken Esra Erol'un programı nedeniyle ATV'ye ceza verildiğini duyurdu.

Konuralp Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "RTÜK, bugünkü toplantısında 'Esra Erol’da' programı için ATV’ye, “Serap Peköz’le G. Peşinde” programı için StarTv’ye yüzde 1 idari para cezası verdi. Programların içerikleri dikkate alındığında, daha yüksek bir ceza verilmesi yönündeki düşüncem nedeniyle, karara karşı oy verdim." ifadelerine yer verdi.

Konuralp, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Öte yandan Kurul, Halk TV ve Tele1’i cezasız bırakmama yaklaşımını sürdürdü. Her iki yayıncı kuruluşla ilgili tavrım da basın özgürlüğü temelinde ve karara karşı oy şeklindedir. Kamuoyunun bilgisine!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN