Saba Tümer'den Reha Muhtar'ın cenazesinde medya camiasına vefa tepkisi: "Onun sayesinde şöhret oldular"

Saba Tümer'den Reha Muhtar'ın cenazesinde medya camiasına vefa tepkisi: "Onun sayesinde şöhret oldular"

Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede 66 yaşında hayatını kaybeden gazeteci ve haber spikeri Reha Muhtar'ın İstanbul'daki cenaze törenine katılan sunucu Saba Tümer, katılımın az olmasına sitem ederek medya ve sanat dünyasını vefasızlıkla suçladı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren televizyon tarihinin tanınan isimlerinden Reha Muhtar, İstanbul'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze merasimine katılan ünlü sunucu Saba Tümer, törendeki kalabalığın azlığına dikkat çekerek geçmişte Reha Muhtar vasıtasıyla sektöre adım atan ve tanınan isimlerin cenazede yer almamasını eleştirdi.

5fe7611d55428724e4a436e3.webp

"ONUN SAYESİNDE EKMEK YEDİLER, BİR TEK SEREN SERENGİL GELMİŞ"

Cenaze töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Saba Tümer, medya dünyasındaki birçok ismin Reha Muhtar'a minnet borcu olduğunu ifade etti.

reha-muhtar-in-ardindan-saba-tumer-den-sitem-dolu-sozler-vefa-nerede-1780640643.webp

Muhtar ile geçmişte birlikte çalıştığını belirten Tümer, camiadaki katılım eksikliğine dair şu ifadeleri kullandı:

"Buradaki ortamı görünce daha da üzüldüm. Çok daha fazla insanın gelmesi gerekiyordu. Vefanın ne demek olduğunu bir kere daha anladım. Bu ülkedeki birçok sanatçıyı meşhur eden Reha Muhtar'dı. Ben Reha Bey'le çalıştım zamanında. Onlardan bir tanesine bile rastlamadım. Bir tek Seren Serengil gelmiş; ki onunla da zaman zaman sıkıntılı dönemler olmasına rağmen gelmiş. Şaşırdım ve çok üzüldüm. Ben de üzüntülü dönemler geçirdim onunla çalışırken ama buradayım. Onun sayesinde ekmek yedim. Onun sayesinde şöhret oldular."

Reha Muhtar'ın cenazesi, düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN