Sanat camiası yasa boğuldu: Işıklar içinde uyu Özkan Uğur

Sanat camiası yasa boğuldu: Işıklar içinde uyu Özkan Uğur

Uzun süredir kanserle mücadele eden ve böbreklerindeki rahatsızlık nedeniyle entübe edilen Özkan Uğur, tedavi gördüğü hastanede 69 yaşında hayata gözlerini yumdu. Başarılarıyla sanat dünyasında adını altın harflerle yazdıran Uğur'un ölümünün ardından sanat camiasından taziye mesajları geldi.

Yoğun bakım ünitesinde uzun süredir tedavi gören Özkan Uğur'dan son dakika acı haber geldi. Özkan Uğur'un vefat haberi sanat camiasını da yasa boğdu. Ünlü isimlerden art arda veda paylaşımları geldi. İşte o paylaşımlar...

ZAFER ALAGÖZ: NEŞE SAÇAN BÜYÜK ADAM

Özkan Uğur'un yakın arkadaşı Zafer Alagöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Senin gibi bir dolu yeteneklerle donanmış kaç sanatcı var Özkan ağabeyim.Bulunduğu her ortama enerji katan,neşe saçan büyük adam.Ülkemizin başı sağolsun.Çok değerli bir sanatcıyı kaybettik.Mekanın cennet olsun Özkanım" ifadelerine yer verdi.

FERHAT GÖÇER: HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, "Çok üzüldüm çok. Dünya iyisi, büyük müzisyen, büyük oyuncu ve en önemlisi kalbi tertemiz birisini kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun. Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun Özkan abi." ifadelerini kullandı.

İZZET ÇAPA: YOLUN IŞIK, KABRİN NUR OLSUN GÜZEL ADAM

İzzet Çapa, "İnanmıyorum… İnanamıyorum… Canım yanıyor canım… Özkan Uğur’u kaybetmişiz… Diyecek sözüm yok… Acımın, acımızın tarifi yok… Başımız sağ olsun… Yolun ışık, kabrin nur olsun güzel adam… Seni hiçbir zaman unutmayacağım…" ifadelerine yer verdi.

IŞIN KARACA: HAYATIMDAKİ YERİN TARİFSİZ

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: "Özkan’ım…Gittiğin yerde neşeni saçmaya devam edeceksin..İyi ki kişisel olarak seninle omuz omuza çokça çalışma şansım oldu…Yeri geldi öğretmenim oldun..Yeri geldi o son notaya vurayım diye fırça attın… iyi ki hayatıma dokundun..Yattığın yerde huzurlu ol…Hayatımdaki yerin tarifsiz…Bugün göklere bir usta gönderdik…Hepimizin başı sağ olsun…"

DOĞUKAN MANÇO: BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda taziye mesajını iletti. Manço, "Başımız Sağolsun" ifadelerini kullandı.

MELİSA DOĞU: BÜTÜN GECE BENİMLE OYNADI, DANSLAR ETTİK..

Oyuncu Melisa Doğu, "Sanırım 5-6 yaşlarındaydım, Bodrum’da ailemle gittiğim bir restoranda yemekteydi Özkan da. Evde MFÖ dinlerdi bizimkiler. En çok da onu ve hareketliliğini severdim izlerken. Çocuksu heyecanını.. O yemekte yanına gittim, ben seni tanıyorum dedim, o da sen kimsin, ben de seni tanıyayım dedi. Bütün gece benimle oynadı, güldürdü, ilgilendi, danslar ettik. Aradan 20 yıl geçti, bi müzik turnesinde birlikte çalışma imkanı bulduk. Gittim yanına bu anımızı anlattım. Bütün grup güldük, danslar ettik. Sırf o turnede 17 kez izleme şansım oldu MFÖ’yü ve O’nu sahnede. Rahatlığını, yeteneğini, yaratıcılığını…Ders niyetine izledim ustayı… Çok çok üzgünüm bu gidişe… Işıklar hep üstünde, seni seviyorum, nurlar içinde uyu Özkan Uğur " ifadelerine yer verdi.

NEBAHAT ÇEHRE: IŞIKLAR İÇİNDE UYU SEVGİLİ ÖZKAN UĞUR

Oyuncu Nebahat Çehre, instagram hesabından Özkan Uğur'un fotoğrafını paylaşarak, "Işıklar içinde uyu sevgili Özkan Uğur" dedi.

HÜLYA KOÇYİĞİT: SANAT DÜNYASI ÇOK ÖNEMLİ BİR DEĞERİNİ...

Hülya Koçyiğit, "Türk rock ve pop müziği MFÖ'nün kıymetli üyelerinden Özkan Uğur'u kaybettik. Sanat dünyası, çok önemli bir değerini daha son yolculuğuna uğurlayacak. Sevgili Özkan Uğur; sesiyle, müziğiyle kalpleimizde yaşamaya devam edecek. Özkan Uğur'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN