Şanlıurfa’da sürpriz buluşma! İbrahim Tatlıses ile Selçuk Bayraktar bir araya geldi

Şanlıurfa’da sürpriz buluşma! İbrahim Tatlıses ile Selçuk Bayraktar bir araya geldi

Havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST için memleketi Şanlıurfa’ya giden usta sanatçı İbrahim Tatlıses, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile buluştu. Kırmızı festival montuyla objektif karşısına geçen Tatlıses’e Bayraktar tarafından AKINCI TİHA maketi takdim edilirken, ünlü sanatçı tüm hemşehrilerini festival alanına davet etti.

Türkiye'nin en büyük teknoloji buluşması TEKNOFEST heyecanı Şanlıurfa'da sürerken, kentin yetiştirdiği usta sanatçı İbrahim Tatlıses memleketine adeta çıkarma yaptı. Festival atmosferine ortak olmak için kente gelen Tatlıses, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile bir araya gelerek samimi bir görüşme gerçekleştirdi.

SELÇUK BAYRAKTAR’DAN ANLAMLI HEDİYE: AKINCI MAKETİ

Gerçekleşen buluşmada Selçuk Bayraktar, milli teknolojinin gurur kaynaklarından biri olan Bayraktar AKINCI TİHA’nın özel bir maketini İbrahim Tatlıses’e hediye etti. Kendisine sunulan anlamlı hediyeyle birlikte Bayraktar ile yan yana poz veren Tatlıses, o anları ölümsüzleştirdi.

ka2mj-1791011647-6045.webp

"BİR URFALI OLARAK BURADA OLMAKTAN ŞEREF DUYDUM"

Sosyal medya hesabından kırmızı renkli TEKNOFEST montu ve elindeki AKINCI maketiyle çekilen kareleri paylaşan usta sanatçı, hemşehrilerine seslendi. Paylaşımında gururunu dile getiren Tatlıses, şu ifadeleri kullandı:

"Bir Urfalı olarak burada olmaktan şeref duydum. Yarın TEKNOFEST’e hepinizi bekliyorum. Sevgi ve saygılarımla..."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE PROGRAMLARA KATILACAK

Şanlıurfa’daki temaslarına devam eden İbrahim Tatlıses’in, kentteki resmi ziyaret programı kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmesi planlanıyor. Tatlıses’in hem TEKNOFEST etkinliklerinde yer alması hem de bölgenin sağlık alanındaki dev yatırımı olan Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin resmi açılış törenine katılması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN