Seda Sayan nikah öncesi 'deeplift' yaptırdı! O anları sosyal medyadan paylaştı

Sevgilisi Çağlar Ökten ile 7 Mayıs'ta nikah masasına oturmaya hazırlanan Seda Sayan, soluğu estetisyen doktorunda aldı. Örümcek ağı ve Fransız askısı gibi güzellik işlemleriyle gündeme gelen Seda Sayan bu kez "Deeplift" tekniğiyle yüzünü ve gıdısını gerdirdi.

'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programı ile seyirci karşısına çıkan Seda Sayan, geçtiğimiz haftalarda bir süredir beraber sahne aldığı müzisyen Çağlar Ökten'le mayıs ayında nikah masasına oturacağını duyurmuştu.

Prag'da dünyaevine girecek olan Seda Sayan, evlilik öncesi soluğu estetik doktorunda aldı. "Deeplift" tekniğiyle yüzünü ve gıdısını gerdiren şarkıcı, o anlarını Instagram hesabından paylaştı.

saa.jpg

Sayan geçtiğimiz aylarda ise örümcek ağı ve Fransız askısı işlemleriyle gündeme gelmişti. Seda Sayan'ın bu paylaşımı takipçileri tarafından kısa sürede etkileşim gördü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN