Seren Serengil: Kilolu gözüküyorsam, hemen rejime başlamalıyım

Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 'Dumping Sendromu'na yakalanan ve ölümden dönen Seren Serengil'den şoke eden açıklama.. Serengil, "Kilolu gözüküyorsam, hemen rejime başlamalıyım" dedi.

Zayıflamak amacıyla geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 'Dumping Sendromu'na yakalanan ve 43,5 kiloya kadar düşen Seren Serengil'den herkesi şoke eden açıklama.

Ölümden dönen Seren Serengil, dönüşüm ameliyatı olarak 3-4 kilo alabildi. Bu süreci tam atlatamayan Serengil'in canlı yayındaki sözleriyle herkesi şoke etti.

Seren Serengil bir arkadaşının kendisine kollarının kilolu çıktığını yazdığını söyledi. Ünlü isim, "Ben kilo mu aldım? Kilolu gözüküyorsam, hemen rejime başlamalıyım. Takıntılıyım zaten” diyerek Bircan Bali ve Arto'yu şoke etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN