Şeyma Subaşı’nın Kur’an-ı Kerim paylaşımı gündem oldu: ‘Yine ağladım’ notuyla paylaştı

Şeyma Subaşı’nın Kur’an-ı Kerim paylaşımı gündem oldu: ‘Yine ağladım’ notuyla paylaştı

Şeyma Subaşı yeni yaptığı Kur’an-ı Kerim paylaşımıyla yine sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin paylaşımına ‘Yine ağladım’ notu düşmesi de dikkat çekti.

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen yasaklı madde operasyonların adı geçen ve bu süreçten sonra tövbe sürecinde olduğunu açıklayan Şeyma Subaşı, son paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu.

Kur’an-ı Kerim okuduğu anları sosyal medyadan paylaşan Subaşı, duygusal anlar yaşadığı notunu düşerek takipçilerine içten bir mesaj verdi.

Subaşı paylaşımına şu notu düştü:

“Yine ağladım. Korkudan değil. Cennet için de değil. Bir gün Allah’ı görebilme ihtimalini düşünürken. Bazı şeyler anlatılamıyor. Sadece hissediliyor”

seyma-subasi-kurani-kerim-paylasimi-2.jpg

“TÖVBE EDİN” TAVSİYESİYLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Daha önceki paylaşımında “Samanyolu galaksisinde serbest dolaşan bir kara delik” ile ilgili bir habere yer veren Subaşı, dikkat çeken ifadeler kullanarak tövbe çağrısı yapmıştı. Subaşı “Zamanında edin tövbenizi bence. Hay Allah’ım siz benle, ben de sizle kafa yapmaz mıyım? Daha başlamadım bile” sözleriyle bir yandan uyarıda bulunmuş bir yandan da imalı bir paylaşım yapmıştı.

seyma-subasi-kurani-kerim-paylasimi-1.jpg

Bunun yanı sıra yaşam tarzında da değişiklik yapacağını açıklayan ünlü isim, “Bundan sonar bikinili fotoğraf ve videolarımı zor görürsünüz” demişti. Fakat bu açıklamadan kısa bir süre yine bikinili video paylaşımında bulunarak sözünü tutamadığını göstermişti.

Öyle ki Subaşı, paylaşımına not düşerek “Bikinili videolarımı zor görürsünüz diyen de bendim. Demek ki büyük konuşmamak lazımmış” ifadelerine yer vermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN