Show TV'nin iddialı dizisi için final kararı

Show TV'nin iddialı dizisi için final kararı

Reyting listelerinde hedeflenen performansı gösteremeyen Üç Kuruş dizisi için sezon sonu final kararı alındı. Ay Yapım imzalı dizi 23 Mayıs akşamı son bölümüyle ekranlara veda edecek. Mart ayının başında Üç Kuruş setindeki koronavirüs vakalarının ardından dizi çekimleri ertelenmişti.

Show TV’nin sevilen dizisi Çukur’a alternatif olarak gösterilen ve ekran macerasına büyük bir iddiayla başlayan Üç Kuruş dizisinden kötü haber geldi. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrolleri paylaştığı Üç Kuruş dizisi Roman mahallesinde geçen bir hikayeydi. Sezona iyi bir başlangıç yapan dizi, ilerleyen bölümlerde irtifa kaybetti.

Reyting listelerinde hedeflenen başarıyı gösteremeyen dizinin sezon sonuna kadar süreceği konuşuluyor.

Televizyon Gazetesi’nin haberine göre, Üç Kuruş’un sayılı bölümü kaldı. Ay Yapım imzası taşıyan dizi sezon sonunda final yapacak. Üç Kuruş dizisinin 23 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 28. Bölümüyle ekranlara veda etmesi bekleniyor. Öte yandan dizinin yapım şirketinden konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN