Somer Sivrioğlu'ndan şok eden itiraf! En sinir olduğu yarışmacı bakın kimmiş? O iki ismi duyan şok oldu

Somer Sivrioğlu'ndan şok eden itiraf! En sinir olduğu yarışmacı bakın kimmiş? O iki ismi duyan şok oldu

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin jüri üyesi Somer Sivrioğlu'ndan şaşırtan itiraf geldi. Yarışmada en sinir olduğu isimleri açıklayan jüri üyesi herkesi şaşkına çevirdi. Bakın hangi isimler Somer Sivrioğlu'nu sinir ediyor?

Berfu yenenlerin YouTube kanalı üzerinden Berfu Yenenler’in sunduğu Talk Show Perileri programına katılan MasterChef'in sevilen jüri üyesi Somer Sivrioğlu, sempatik tavırlarının yanı sıra şok eden itirafları ile de gündeme bomba gibi düştü. Masterchef Türkiye ısı yarışmacıları hakkında söyledikleri herkesi şaşırtıyor.

SOMER ŞEF'TEN ŞAŞIRTAN İTİRAF

Masterchef Türkiye yarışmasına damga vuran birçok farklı isim yer alırken Somer Sivrioğlu'nun en sinir olduğu yarışmacılar ortaya çıktı. Berfu Yenenler’e konuşan sivrioğlu Serhat Şef'e sinir olduğunu belirterek ilk sezonda yer alan bir ismi daha Sinir olduğunu söyledi. Tüm ısrarlara rağmen ismi açıklamayan Somer Şef, bu yarışmacılara sinir olmaktan ziyade potansiyellerini ortaya koymamasına sinirlendiğini aktardı.

masterchef-serhat.jpg

Bu yarışmacılara öğretmenlik içgüdüsü ile tepki gösterdiğini ifade eden Somer Şef, Güzide'nin yarışma başında bilerek elenmesine de çok üzüldüğünü aktardı.

guzide.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN