Survivor Kiriakos Pelekanos kimdir? Yunan takımında basketbolcu Kiriakos Pelekanos yer alıyor

Survivor Kiriakos Pelekanos kimdir? Yunan takımında basketbolcu Kiriakos Pelekanos yer alıyor

Kiriakos Pelekanos kimdir? Ünlü antröner Kiriakos Pelekanos'un hayatına dair detaylar haberimizde. Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında Yunan takımında eski basketbolcu ve ünlü antrenör Kiriakos Pelekanos takımı organize edecek. İşte Survivor 2019 Yunan takımında yer alan Kiriakos Pelekanos hakkındaki detaylar...

Yunan takımında oynayan Survivor Kiriakos Pelekanos kimdir? Ne işyapıyor? 2019 Survivor Türkiye Yunanistan 2 Şubat Cumartesi akşamı başlıyor. Yarışmada Yunanistan takımında 12 Yunan vatandaşı yarışırken Türkiye takımında ise 12 Türk vatandaş yarışacak. İşte Yunan takımı kadın ekibinde yer alacak olan sırıkla atlama şampiyonu ve model Kiriakos Pelekanos'un hayatına dair detaylar ve survivor 2019 izleme linki...

2 Şubat itibariyle yayınlanmaya başlayan Survivor 2019, Türkiye - Yunanistan karşılaşmasına sahne olacak. Yunan takımının erkek yarışmacıları arasında yer alan eski basketbolcu Kiriakos Pelekanos dikkat çeken isim oldu. Ülkesinde ünlü bir antröner olan Kiriakos Pelekanos hakkındaki ayrıntılar...

 

SURVİVOR TÜRKİYE YUNANİSTAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

19-02/02/kiriakos-pelekanos.jpg

KİRİAKOS PELEKANOS KİMDİR?

Kiriakos Pelekanos 39 yaşında, Kıbrıs’ta yaşıyor ve Kıbrıs Gençler Basketbol Takımı'nın eski oyuncusu. Evli ve 22 aylık bir kız çoçuğu babası. Kıbrıs'ın en ünlü antrenörlerinden biri ve birçok televizyon programına katılmış. Adil ve savaşçı bir kişiliğe sahip.

19-02/02/survivor-dimitra-vamvakousi-kimdir.jpg

SURVİVOR DİMİTRA VAMVAKOUSİ'N HAYATI 

Dimitra Vamvakousi 24 yaşında ve Ulusal Spor Akademisi kolejinden mezun. Modelliğe ilk adımlarını atıyor. Boş zamanlarında dalış yapmayı seviyor, ayrıca geçmişte sırık atlamada mesleki kariyer yapmış. Kişilik olarak kendini pozitif ve dinamik bir kadın olarak tanımlıyor. Survivor kelimesi ona çok yakışıyor çünkü başından geçen özel durumlar ona hayatta kalmayı öğretti.

19-02/02/survivor-2019-yunan.jpg

DİMİTRİS MARGARİTİS'İN HAYATI

Dimitris Margaritis 45 yaşında ve Atina’da yaşıyor. Evli ve 14 yaşında bir kız çocuğuna sahip. Atina’nın en büyük hapishanesinde bekçi olarak çalışıyor. Mesleği ona Survivor’ın en sert erkeği ünvanını veriyor. Kendisi bir dekatlon atleti ve askeri görevini Yunan Özel Kuvvetleri'nde yapmış. Takma adı Rambo.

 

19-02/02/ioulieta-kitrinou-survivor.jpg

YUNANİSTAN TAKIMINDAN İOULİETA KİTRİNOU KİMDİR?

İoulieta Kitrinou 26 yaşında ve Hios (Sakız adası) adasında yaşıyor. Model, aktris ve 100 metre koşu şampiyonu. Hios adasında turizmcilik yapıyor. İnatçı, kararlı ve hassas bir yapıya sahip. Daha önce Türkiye'de yaşamış ve çalışmış olması onun diğer Yunan yarışmacılar arasında en büyük avantajı olacak. Birçok Türk tanıması ve ayrıca Türk dilini konuşuyor olması Yunan takımına yardım etmesini sağlayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN