Survivor Nagihan'dan Mert Öcal itirafı! Herkes bunu konuşuyor

Survivor Nagihan'dan Mert Öcal itirafı! Herkes bunu konuşuyor

Survivor All Star yarışmasında yüksek performansıyla dikkatleri yine üzerine çeken Nagihan Karadere'nin Mert Öcal itirafı sosyal medyada gündem oldu. Yarışmacılar gülünce Nagihan utandı.

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla gerçekleşen Survivor All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Survivor All Star'da iki takım dün akşam dokunulmazlık oyunu için voleybol oynadı. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı, konseyde birinin ismini yazmak zorunda kaldı.

Konseyde oy çokluğuyla Mert'in ismi çıktı. Survivor Nagihan Karadere yarışmada özel hayatıyla da gündeme gelen Mert Öcal ile ilgili sözleriyle dikkat çekti.

Nagihan'ın Mert Öcal ile ilgili "Sivilde de görüşüyoruz" sözleri gülüşmelere neden oldu. Nagihan itirafı sonrasında yaşanan gülüşmeler karşısında utandı.

Nagihan'ın "Sivil hayatta kendisiyle görüşüyorum" yorumuna Acun Ilıcalı "Sivilde mi?" diye sorunca, Nagihan Karadere ise "Arkadaşça dostça" vurgu yaptı.

Survivor Nagihan, konuşmasının devamında "Sivil hayatta normal arkadaş olarak görüşüyoruz. Samimiyetimden dolayı Mert'e ağzımdan söz çıktı. Samimiyetimizden kaynaklı özür diliyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN