Survivor'da Nisa Mert Öcal ve Sude arasında sahte aşk gerilimi!

Survivor'da Nisa Mert Öcal ve Sude arasında sahte aşk gerilimi!

Survivor Allstar yarışmasında adada yarışan yarışmacılardan Sude ve Mert Öcal arasında yaşananlar sosyal medyada gündem oldu. Sude'ye 14 Şubat'ta çiçek veren Mert'e Nisa Bölükbaşı'nın verdiği tepki yarışmayı izleyenler arasında tartışma konusu oldu.

Survivor All Star'da 5. hafta heyecanı devam ederken ünlüler takımı kampı karıştı. Yarışmada Mert ve Sude'nin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Mert'in Sude'ye 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle çiçek verdiği anlar Twitter'da gündem oldu. Sude ve Nisa Bölükbaşı tartışma yaşadı.

Survivor 2022 yarışmacısı Mert Öcal, Sude'ye çiçek vererek ''Sevgililer günün kutlu olsun.'' dedi. Sude ise ''Teşekkür ederim senin de kutlu olsun.'' karşılığını verdi.

Mert'in bu hamlesi gönüllüler adasını karıştırdı. Nisa'dan Sude'ye "Daha havaalanında 'seni seviyorum' dedi. On saniye sonra senin yanına geldiyse eğer bu içimi yiyor anladın mı?" sözleriyle tepki geldi.

sude-mert.jpg

"NİSA GERÇEKTEN HAKLIYMIŞ!"

Sosyal medya kullanıcıları Sude ve Mert arasında yaşananlara Nisa'dan yana tavır alarak tepki gösterdi. Pekçok kullanıcı Sude ve Mert Öcal arasında yaşananların şov ve PR amaçlı olduğuna ilişkin paylaşımlar yaptı. Bazı Twitter kullanıcıları, "Gördüğünüz bütün midesizleri unutun, sırf biraz prim yapıcaz adımız biraz bir yerlerde geçicek diye yapmadığınız rezillik kalmadı , insanın kendine biraz öz saygısı olmalı, nisa cidden haklıymış. #survivor2022alllstar" ifadelerini kullandı.

sur-1.jpgsur-2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN