Tarkan'dan 23 Nisan'da 'umut' mesajı

Tarkan'dan 23 Nisan'da 'umut' mesajı

Megastar Tarkan, sosyal medya hesabından 23 Nisan'ı kutlayan bir video paylaştı. Videoda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yeni nesillerin umut dolu gözlerle bakacağı bir geleceği kutluyoruz" ifadeler yer alırken ünlü ismin paylaşımı, çok sayıda etkileşim aldı.

Türkiye'nin en önemli pop sanatçılarından Tarkan, Twitter hesabından paylaştığı video ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Mustafa Kemal Atatürk ve manevi kızı Ülkü Adatepe'nin görüntülerinin de yer aldığı bir video paylaşan Tarkan, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun" mesajını yayımladı.

Ünlü ismin paylaşımı, binlerce beğeni ve yorum aldı.

'YENİ NESİLLERİN UMUT DOLU GÖZLERLE BAKACAĞI BİR GELECEĞİ KUTLUYORUZ'

Tarkan'ın paylaştığı videoda yer alan ifadeler şu şekilde:

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yeni nesillerin umut dolu gözlerle bakacağı bir geleceği kutluyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN