Tarkan'dan zeytinlik tepkisi

Tarkan'dan zeytinlik tepkisi

Megastar Tarkan, zeytin alanlarını maden sahası haline getirebilecek karara tepki gösterdi. Tarkan, "Bu vatanın doğası, toprağı sizin malınız değildir, bu milletindir, hepimizindir. Doğamızı savunmak, korumak da bu yüzden görevimizdir" dedi.

Geçtiğimiz ay çıkardığı Geççek şarkısıyla yeniden gündem olan Tarkan, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Tarkan son paylaşımında zeytinlikleri maden sahasına açan yönetmeliğe tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunan Tarkan, "Ülkemizin doğası olmuş rant rüyası." dedi. Tarkan paylaşımına, "Enerjiydi, madendi, barajdı, şuydu, buydu…Doğamız geri dönüşü olmaksızın yok ediliyor. Yıllardır gözlerini diktikleri zeytinliklerimizi feda etmek var şimdi sırada." notunu yazdı.

basliksiz-1a.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN