Tepki yağdı: Oyuncu Burak Yörük İETT şoförüne saldırdı, polisler tarafından uğurlandı

Oyuncu Burak Yörük, trafikte tartıştığı bir otobüs şoförüne saldırdı. Olay yerine gelen polisler, ünlü oyuncuyu güçlükle sakinleştirip aracına bindirdi ve Yörük, herhangi bir işlem yapılmadan aracına binip uzaklaştı. Sosyal medyada oyuncu hakkında işlem yapılmamasına tepki yağdı.

'Baraj', '4N1K', 'Aşk Mantık İntikam' gibi birçok projede yer alan ünlü oyuncu Burak Yörük (26), trafikte yaşadığı olayla gündemde geldi. Arkadaşıyla seyir halinde olan ünlü oyuncu, iddiaya göre tartıştığı bir İETT şoförüne saldırdı.

Habertürk'te yer alan habere göre; bilinmeyen bir nedenden dolayı yaşanan tartışmada öfkelenen Yörük, direksiyon başındaki şoföre küfürler edip yumruklarla saldırdı. Olay yerine gelen polisler ise Burak Yörük'ü güçlükle sakinleştirdi. Oyuncu, polisin tutmasına rağmen otobüsü yumruklamaya devam etti.

İŞLEM YAPILMADI

O anlar otobüsün içindeki bir yolcu tarafından kayda alınırken; şoförün "Şikayetçiyim" demesine rağmen Burak Yörük'ün polisler tarafından herhangi bir işlem yapılmadan aracına bindirilerek gönderilmesi de tartışma konusu oldu.

Saldırı anları sosyal medyada hızla yayılırken ünlü oyuncu, kullanıcılardan tepki topladı. Sosyal medyada, sessizliğini koruyan oyuncuya yönelik "Ünlü olmasaydı hakkında işlem başlatılırdı" yorumları yapıldı.

İlgili Haberler