Teşkilat dizisinin setinde kaza: Oyuncunun parmağı kopma noktasına geldi

Teşkilat dizisinin setinde kaza: Oyuncunun parmağı kopma noktasına geldi

Teşkilat dizisinin setinde aksiyon sahnesi çekimi sırasında yaşanan kazada, oyuncu Rabia Soytürk’ün baş parmağının ağır şekilde yaralandığı ve parmağının kopma noktasına geldiği öğrenildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından oyuncu hastaneye kaldırıldı.

TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisinin setinde çekimler sırasında yaşanan kazada oyuncu Rabia Soytürk yaralandı.

Edinilen bilgilere göre yüksek tempolu bir aksiyon sahnesi çekimi sırasında yaşanan kazada oyuncu Rabia Soytürk'ün baş parmağını ciddi şekilde yaraladığı ve parmağının kopma noktasına geldiği belirtildi.

Olay sırasında set ekibinin büyük panik yaşadığı ve oyuncuya ilk müdahalenin hemen olay yerinde gerçekleştirildiği öğrenildi.

Kısa sürede hastaneye kaldırılan Soytürk, acil serviste tedavi altına alındı.

Magazin haberleriyle gündeme gelen kazayla ilgili paylaşım yapan medya isimlerinden biri, oyuncunun taburcu edildiğini ve sağlık durumunun şu an iyi olduğunu belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN