‘Tokat’ iddiasıyla karşı karşıyalar! Melek Baykal ve Fatih Uçan mahkeme yolunda

‘Tokat’ iddiasıyla karşı karşıyalar! Melek Baykal ve Fatih Uçan mahkeme yolunda

Akasya Durağı dizisinde birlikte rol alan Melek Baykal ve Fatih Uçan arasında sular durulmuyor. İkili arasındaki ‘Tokat’ iddiası yargıya taşındı.

18 yıl önce yayınlanan Akasya Durağı dizisinde Melek Baykal “Taksici Melahat”, Fatih Uçan da “Ali Kemal” rolüyle seyirciyle buluşmuştu. Fenomen dizinin ekranlara veda etmesinin ardından, Uçan bir röportajından Baykal’ın setteki rol arkadaşı Zeynep Dörtkardeşler’i tokatladığını iddia etmesi magazin dünyasını hareketlendirdi.

fatih-ucan-melek-baykal-1.jpg

MELEK BAYKAL SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Bu iddiaların gerçek olmadığını belirten Melek Baykal’ın hukuki süreç başlattığı öğrenildi. Oyuncu, avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Uçan’ın açıklamalarıyla toplum önündeki saygınlığının zedelendiğini ve kişilik haklarının hedef alındığını söyleyen Baykal’ın avukatının savcılığa sunduğu dilekçede, Fatih Uçan’ın açıklamalarının gerçekle ilgisi olmadığı savunuldu.

Dilekçede Uçan’ın fiziksel şiddet iddialarını, Zeynep Dörtkardeşler’in kesin bir dille yalanladığı da belirtildi.

fatih-ucan-melek-baykal.jpg

FATİH UÇAN İDDİALARININ ARKASINDA

Şüpheli sıfatıyla ifade veren Fatih Uçan da iddiasının arkasında olduğunu belirtti. Uçan, olayın dizi sahnesi gereği yaşanmadığını, kamera arkasında yaşandığını aktardı. Tokat sonrası sette sessizlik yaşandığını belirten Uçan, Zeynep Dörtkardeşler’in ezberini unutmasından dolayı bu olayın yaşandığını da aktardı.

Melek Baykal’ın kamuoyu önünde kendisini yalancı ve iftiracı gibi gösterdiğini belirten Uçan, sosyal medya hesaplarının kapandığını ve bu sürecin kendisini olumsuz etkilediğini aktararak "Bunu hak etmedim. Ben de kendisinden davacı olmak istiyorum" diyerek karşı dava açacağını duyurdu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN