Tuğçe Kazaz'ın şeriat açıklaması sosyal medyada gündem oldu: İnsanca yaşamanın formülüdür

Tuğçe Kazaz'ın şeriat açıklaması sosyal medyada gündem oldu: İnsanca yaşamanın formülüdür

Eski manken Tuğçe Kazaz'ın şeriatla ilgili açıklamaları tepkilere neden oldu. Şeriattan övgü dolu sözlerle bahseden Kazaz, insanca yaşamanın formülü olduğunu savundu. Kazaz, "Korkmayın biz şeytanca yaşamaya çalışan bir toplumuz bize şeriat gelmez!" dedi.

Sık sık açıklamalarıyla gündeme gelen eski manken Tuğçe Kazaz bu kez şeriat açıklamaları ile gündem oldu. Şeriattan övgü dolu sözlerle bahseden Kazaz, "İnsanca, hakça, Allahça yaşamanın formülüdür." dedi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kazaz, sözlerine şu şekilde devam etti:

ŞEYTANCA YAŞAYAN BİR TOPLUMUZ

Şeriat temiz toplumlara gelir. Şeriat; Allah’ın merhamet ve rahmeti, Hz. Muhammed’in ahlakı, Hz. Ömer’in adaleti, Hz. Ali’nin cesareti, Fatih’in ferasetidir. Şeriat insanca, hakça, Allahça yaşamanın formülüdür. Korkmayın biz şeytanca yaşamaya çalışan bir toplumuz bize şeriat gelmez!"

Ardından bir açıklama daha yapan Kazaz paylaşımına, "Geçenlerde katıldığım Kırmızı Masa programında şeriatla ilgi fikirlerimi söylemiştim. Benim anladığım şeriat ile sizin İslam’dan soğutmak adına kötülediğiniz şeriat bir değil" dedi.

Kazaz'ın paylaşımı şu şekilde:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (36)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
36 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN